Over Woontextiel-online.nl

martinziggersWoontextiel-online.nl is tegenwoordig een woonblog. Waarbij ik voorheen textiel verkocht via deze website, heb ik vorig jaar besloten om als ondernemer te stoppen en weer een baan te gaan zoeken. Echter blijft mijn liefde voor interieur en al het andere wat met huizen te maken heeft onverminderd groot. Vandaar dat ik heb besloten om mijn website aan te houden en als blog te gaan gebruiken.

Op mijn blog zal ik regelmatig berichten plaatsen over tips hoe wonen nog aangenamer te maken. Hoe kun je goedkoop verbouwen? Wat zijn leuke toevoegingen voor je huis en waar kun je het beste accessoires halen? Allemaal leuke vraagstukken waar ik jullie allemaal een antwoord op wil geven. Ik hoop dat jullie mijn blog met plezier zullen lezen!

Groetjen,

Martin Ziggers